nga admin

OFERTAT E SEZONIT

Travelbar Agjenci ofron Ofertat më të mira të Sezonit, për të gjithë klientët e saj. Konkurrenca në çmim, korrektesa dhe transparenca në shërbim dhe profesionalizmi në profesion, e bën Travelbar zgjedhjen tuaj të parë për ofertën më të mirë!

PLANIFIKIM UDHETIMESH

Ne ju ndihmojmë të planifikoni udhëtimin ose pushimet tuaja deri në detaje. Që nga zgjedhja e destinacionit deri tek realizimi i tij. Duke përfshirë gjithçka çfarë ju dëshironi, ose edhe të tjera detaje që ju nuk i keni menduar!

REZERVIM FLUTURIMESH

Me Travelbar Agjenci ju mund të rezervoni udhëtimin tuaj me linjat e avionëve në të gjithë botën. Për një udhëtim të sigurtë, të këndshëm dhe me çmimet më konkurruese në treg, Travelbar është gjithmonë e gatshme të ofrojë shërbim!

SHERBIMET TONA

All Inclusive

Pushime në konceptin All Inclusive dhe Ultra All Inclusive në destinacionet më të kërkuara, në të gjitha sezonet. Resorte, luks dhe relaks.

Grupe

Këtu do të gjeni turet më të mira në grupe të organizuara. Në të gjitha sezonet dhe të gjitha moshat. Në destinacionet më të kërkuara!

Muaj Mjalti

Për të gjitha çiftet: romantikë, aventurierë apo eksplorues, Travelbar Agjenci ofron paketa për një Muaj Mjalti të paharruar!

Rezervim Hoteli

Rezervoni hotel në çdo destinacion ku dëshironi të qëndroni. Nga Bed & Breakfast, tek Hotelet me 5 yje dhe Resortet luksozë.

Kroçera

Zbuloni destinacionet e udhëtimit me kroçera, me itineraret e kompanive më të mira. Në një udhëtim që zgjat e nuk ndalet!

Rent a Car

Asgjë nuk mund ta pengojë udhëtimin tuaj në Shqipëri. Distancat dhe destinacionet shkurtohen me një makinë me qera!

Bileta Avioni

Bileta avioni në të gjithë botën, nga kompanitë Low Cost deri tek ato më luksozet. Për një udhëtim të sigurtë dhe të këndshëm.

Sport Travel

Paketa të plota sportive për të ndjekur ekipin tuaj të zemrës. Biletat e eventit, të udhëtimit dhe akomodimit, me një klik të vetëm!

Music Travel

Ndiqni grupet apo këngëtarët më të mirë në turet e tyre botërore. Bileta të shfaqjeve, të udhëtimit dhe akomodimit.