COSTA BRAVA 199 € - 4 Days

lloretdemar

ZGJIDHNI OPSIONIN TUAJ!

📌7-11 Qershor (4 Netë/4 Ditë)

Avion+ Hotel 199 €

Avion + Hotel + Mengjes 225 €

Avion + Hotel + Mengjes + Darkë 240 €

Avion + Hotel + Mengjes + Drekë + Darkë 255 €

📌14-18 Qershor (4 Netë/4 Ditë)

Avion+ Hotel 279 €

Avion + Hotel + Mengjes 299 €

Avion + Hotel + Mengjes + Darkë 315 €

Avion + Hotel + Mengjes + Drekë + Darkë 329 €

📌21- 25 Qershor (4 Netë/4 Ditë)

Avion+ Hotel 289 €

Avion + Hotel + Mengjes 299 €

Avion + Hotel + Mengjes + Darkë 309 €

Avion + Hotel + Mengjes + Drekë + Darkë 329 €

📌28- 2 Korrik (4 Netë/4 Ditë)

Avion+ Hotel 259 €

Avion + Hotel + Mengjes 269 €

Avion + Hotel + Mengjes + Darkë 299 €

Avion + Hotel + Mengjes + Drekë + Darkë 299 €

Akomodimi në HTOP PALM & BEACH 3 * në Lloret De Mar. Ky hotel është perfekt për Të Rinjtë dhe është zgjedhja jonë për në Lloret de Mar, një nga zonat e preferuara të bregut katalanas, në Costa Brava. Eshtë i pozicionuar në një vend qëndror dhe për pesë minuta në këmbë mund të jeni të qendër të Lloret de Mar, që njihet si zonë dëfrimesh për të rinjtë, me muzikë dhe klube nate.

Fluturim direkt Podgoricë – Barcelonë – Podgoricë.

Çmimet janë për Person.

Oferta është e limituar.

Transfertat e papërfshira në çmim. Kundrejt pagesës shtesë sipas dëshirës.

LEXO: COSTA BRAVA, SI TE ZGJIDHNI PUSHIMET TUAJA

LEXO: COSTA BRAVA

Kjo Paketë Individuale është një mundësi shumë e mirë, sidomos për të rinjtë aventurierë, që si bashkëmoshatarët e tyre në Europë, duan të eksplorojnë me një buxhet të limituar, një nga brigjet më të bukura të Europës jugperëndimore, brigjet e Costa Braves.

Paketa parashikon fluturimin direkt me avion nga Podgorica për në destinacion dhe anasjelltas.

Kjo paketë zgjat 4 Ditë të plota dhe 4 Netë.

Sipas dëshirës kjo paketë mund të zgjatet në 8 Ditë/ 8 Netë.

Nisja nga Aeroporti i Podgoricës në 20: 05 mbërrin në Aeroportin e El Prat të Barcelonës në 22:35!

Kthimi nga Aeroporti i Barcelonës 16:30 mbërrin në Aeroportin e Podgoricës në 19:00!

You can send your inquiry via the form below.

COSTA BRAVA 199 €

Trip Facts

  • Individuale
  • Costa Brava
  • Avion nga Podgorica
  • 3*
  • BB/ HB/FB
  • Pagesë Extra
  • 20 Kg + bagazhe dore