Archive for Udhëtoj me fëmijët

 • 27/12/2019

  PARISI ME FEMIJET, SI TA EKSPLOROJME

  Nëse ka një vend, ku arti krijon njeriun, ky vend është Parisi. Nëse ka një vend, që mund të ndikojë pafund tek fëmija yt, që ai të dojë librat dhe dijen, artin dhe kulturën, të vlerësojë arkitekturën dhe pikturën, sigurisht që ai vend është Parisi. Por, nëse do që fëmija yt,...

 • 09/08/2019

  DISNEYLAND, SI TE SHKONI DHE SA KUSHTON

  Në Disneyland Paris mund të shkoni direkt nga aeroportet: Nëse ndodheni në aeroportin Charles de Gaulle, apo në aeroportin Orly, është shumë e thjeshtë për të shkuar në Disneyland. Mjafton të merrni autobuzin Magical Shuttle Charles de Gaulle, ose autobuzin Magical Shuttle Orly, të cilët shkojnë direkt në Disneyland Paris dhe kushtojnë...

 • 08/08/2019

  DISNEYLAND, BILETAT SA KUSHTOJNE DHE KU T’I...

  Për të vizituar Disenyland në Paris mund të zgjidhni njërën nga këta alernativa të biletës: për një ditë të vetme, për një park të vetëm (1J / 1P), 1 ditë/1 park për një ditë të vetme, për të dy parqet (1J / 2P), 1 ditë/2 parqe për dy, tre ose...

 • 09/01/2019

  PUSHIMET DHE PLANET E 2019 ME FEMIJET

  Mes punës dhe shkollës së fëmijëve duhet pritur me durim për ca ditë pushimesh, ndaj duhet t'i hedhim një sy kalendarit të festave zyrtare për vitin 2019 dhe të kërkojmë për mundësinë më të mirë për dy ose tre ditë pushimesh.Pas Festës së Vitit të Ri dhe pushimeve gati 3...

 • 17/09/2018

  ME FEMIJET NE GJERMANI? JA KU TE...

  Udhetimet me femijet jane nder dhuratat me te bukura qe mund t'u beni atyre dhe vetes. Nëse po mendoni të niseni për një udhëtim në Gjermani me të gjithë familjen, në këtë artikull do të flasim për 10 atraksione emocionuese, që do ta bëjnë udhëtimin tuaj të paharrueshëm. Këtu, çdo gjë që...

 • 16/12/2017

  ÇFARE MUZIKE TE DEGJOJME NE MAKINE ME...

  Nëse keni menduar gjithçka rreth udhëtimit tuaj, por nuk jeni kujtuar aspak për muzikën, atëherë ju vijmë ne në ndihmë. Sidomos në udhëtimet e gjata me makinë, është shumë e rëndësishme për harmoninë e grupit të dëgjojmë muzikë të mirë, që krijon atmosferë dhe që pëlqehet nga të gjithë.Kjo përzgjedhje...