Archive for Trend

  • 30/08/2018

    RRUGA E MENGJESEVE? NDODHET NE TURQI

    Fanatikët e mëngjesit janë të shumtë dhe ndodhen kudo. Mjafton të kujtoni mëngjeset romantike dhe shumë të të bukura, të bloggeres Petunia Olliste, që në tavolinën e saj bashkon me shijet edhe librat. Por ekzistson një vend në botë ku mëngjeset janë një risi e vërtetë, një moment i shenjtë që...

  • 08/03/2018

    CILAT JANE USHQIMET ME TRENDY PER 2018?

    Çfarë do të hamë në të ardhmen? Ekspertë nga zinxhiri i supermarketeve të famshme organike Whole Foods, kanë studiuar zakonet dhe shijet e konsumatorëve dhe kanë përshkruar 10 trendet në sektorin e ushqimit për vitin 2018. Shumë prej tyre do të jenë të papritura për ju.Shije lulesh, kërpudha mjekësore dhe...