Archive for Travel Test

  • 24/01/2019

    ÇFARE TE FRYMEZON PER TE UDHETUAR?- BENI...

    Udhëtimi është një pasion që bashkon njerëz të llojeve të ndryshëm..... por është gjithashtu e vërtetë që udhëtimi është një përvojë e ndryshme për secilin prej nesh. Secili mëson nga udhëtimi, nganjëherë na lejon të kuptojmë më mirë veten, herë të tjera është vetëm nevoja për t'i shpëtuar jetës së...

  • 02/09/2018

    CILI DO TE JETE DESTINACIONI I ARDHSHEM...

    Që tani po mendoni për udhëtimin e radhës? Dëshiron shumë por nuk di se ku? Përgjigju pyetjeve tona dhe në fund do mësosh se ku do të shkosh për pushime me njeriun që do!