Archive for Tech

  • 29/05/2018

    APP ME TE MIRA PER TE VIZITUAR...

    Stambolli është një qytet shumë i madh dhe sigurisht aty do t'ju duket vetja si mes kaosit. Prandaj zhvilluesit e aplikacioneve kanë krijuar instrumentet e nevojshme teknike, që jua thjeshtojnë jetën në këtë qytet.Nga porositja e taksisë, deri tek gjetja e dyqaneve që duam në Grand Pazar, por jo vetëm....Do...