Archive for Style

 • 09/04/2019

  STILI PARIZIAN NE FASHION: SI TE VISHENI...

  E pamundur të keni qenë në Francë e të mos jeni ndjerë të joshur nga femrat franceze. Joshja e tyre buron nga stili i tyre. Një look minimalist por chic, që, më shumë se një mënyrë veshjeje, është një filozofi e vërtetë, një mënyrë për të ekzistuar.Karakterizohet nga rregulla të...

 • 30/08/2018

  GUIDE E STILIT GREK: ÇFARE TE VISHNI...

  Santorini tërheq vizitorët çdo verë me përzjerjen e tij të ëmbël të gjeologjisë vullkanike, shtëpive të bardha dhe peizazheve natyrore dramatike.Prezantimi i këtij ishulli, vendosur në mes të një natyre të bukur dhe turma e vizitorëve është çelësi, që ju bën të mendoni se ndodheni në vendin e duhur, për...

 • 10/05/2018

  NE PLAZH ME VIZA, MODELET E TENDENCES...

  Eshtë e vërtetë se këta ditë me shi na bëjnë të mendojmë se vera është akoma larg, por është edhe shumë e vërtetë se pas shiut vjen dielli dhe bashkë me të vjen plazhi. Prandaj duhet të bëjmë programimet tona për rrobat e reja të banjos, sipas tendencave të reja...

 • 12/04/2018

  FLOKET ME BALUKE, IDE FRYMEZUESE PER SEZONIN

  Zbuloni të gjitha tendencat e balukes për flokët tuaj: baluke e plotë, e gjatë, e shkurtër, në njërën anë, kaçurela, e lehtë apo e ndarë? E zgjidhni ju vetë! Si do t'i mbajmë baluket në sezonin pranverë- verë 2018? Zbuloni tendencat më të mira për të mbajtur flokët në këtë sezon,...