Archive for Parisi

 • 27/12/2019

  PARISI ME FEMIJET, SI TA EKSPLOROJME

  Nëse ka një vend, ku arti krijon njeriun, ky vend është Parisi. Nëse ka një vend, që mund të ndikojë pafund tek fëmija yt, që ai të dojë librat dhe dijen, artin dhe kulturën, të vlerësojë arkitekturën dhe pikturën, sigurisht që ai vend është Parisi. Por, nëse do që fëmija yt,...

 • 22/01/2019

  10 GJERA PER T’U PARE PATJETER NE...

  Është e vështirë të shkruash diçka rreth Parisit, që ende nuk është shkruar. Adhuruesit e kryeqytetit francez janë të shumtë, si dhe kundërshtarët e tij. Gjithmonë është konsideruar si qendra e romancës, i njohur edhe si kryeqyteti i të dashuruarve, Parisi rezervon aktivitete të panumërta dhe vende për t'u vizituar,...

 • 12/04/2018

  10 USHQIME STREET FOOD, QE DUHET T’I...

  Dëshironi të dini se çfarë të hani në Paris, duke shpenzuar pak, street food dhe shije tipike? Zbuloni specialitetet për të provuar dhe për të ngrënë mirë dhe të lirë në Paris.Kuzhina franceze dhe recetat e saj janë të njohura në të gjithë botën. Por ne jemi të prirur për...

 • 10/12/2017

  VITI I RI NE PARIS, KESHILLA PER...

  Viti i Ri në Paris ofron paketa të ndryshme turistike dhe ju mund të përfitoni prej tyre, pavarësisht se Parisi nuk është aspak i lirë e sidomos gjatë periudhës së fundvitit. Këtu do të gjeni këshilla mbi klimën dhe temperaturën, si dhe opsione se çfarë mund të programoni për Vitin...