Archive for Mykonos

  • 03/07/2019

    KU TE AKOMODOHENI NE MYKONOS, ZONAT ME...

    Nëse kërkoni të kuptoni se cila është zona më e mirë ku të qëndroni në Mykonos, përgjigjen do ta gjeni në këtë artikull. Mykonos është i famshëm për jetën e tij të natës, për këtë arsye është shumë e kërkuar nga të rinjtë, të cilët pëlqejnë të argëtohen në bare, lokale...

  • 03/07/2019

    MYKONOS, PARAJSA E PLAZHIT DHE ARGETIMIT

    Kozmopolitan, modern, spektakolare, i tepruar, me shumë fytyra, Mykonos është një nga ishujt më të famshme Cikladike në botë. Zgjidhet si destinacioni i pushimeve verore, çdo vit nga mijëra turistë nga e gjithë bota.Sidomos të rinj, tërhiqen nga plazhet e Mykonos, por më shumë nga mundësia për të gjetur vendin...