Archive for Krishtlindjet

 • 23/11/2018

  BISKOTAT E KRISHTLINDJEVE- RECETA E VERIUT TE...

  Biskotat e Krishtlindjeve janë një ëmbëlsirë tipike e veriut të Europës, e huazuar në shumë vende të tjera, pasi shija dhe atmosfera e kësaj ëmbëlsire janë të papërshkrueshme me fjalë. Këta biskota janë të shkëlqyera për t'u shoqëruar me një brandy ose thjesht me një gotë verë të ngrohtë të aromatizuar. Me...

 • 23/11/2018

  TREGJET E KRISHTLINDJEVE, 10 ME TE FAMSHMIT...

  Ja Tregjet e Krishtlindjeve më të bukurit dhe të famshmit në Europë: info, vendet dhe datat se kur mund t'i vizitoni ato gjatë periudhës së festave. Zbuloni kryeqytetet europiane më të bukur për të kaluar një festë magjike Krishtlindjesh!Tregjet e Krishtlindjes e bëjnë të plotë gjithë magjinë e periudhës së...

 • 23/10/2018

  KRISHTLINDJE NE PRAGE: PROGRAMI DHE KESHILLA

  Krishtlindjet 2018 në Pragë: zbuloni tregjet më të bukura të Krishtlindjeve, organizoni udhëtimin tuaj! Ne ju ndihmojmë me të gjitha informatat e dobishme për klimën, çfarë të shohim dhe çfarë të bëjmë në Pragë për Krishtlindje!Falë arkitekturës spektakolare të stilit barok dhe gotik, rrugët karakteristike me kalldrëm dhe orën e...

 • 16/12/2017

  ÇFARE MUZIKE TE DEGJOJME NE MAKINE ME...

  Nëse keni menduar gjithçka rreth udhëtimit tuaj, por nuk jeni kujtuar aspak për muzikën, atëherë ju vijmë ne në ndihmë. Sidomos në udhëtimet e gjata me makinë, është shumë e rëndësishme për harmoninë e grupit të dëgjojmë muzikë të mirë, që krijon atmosferë dhe që pëlqehet nga të gjithë.Kjo përzgjedhje...

 • 14/12/2017

  KRISHTLINDJA, CILAT JANE DISA PJATA TIPIKE NE...

  Krishtlindja nuk do të ishte kjo që është, pa traditat e preferuara të ushqimeve të festës në tavolinë. Por ushqimi që ju hani për Krishtlindje sipas traditës së vendit, në një vend tjetër të botës, mund të duket pa kuptim.Kjo sepse secili vend ndjek trashëgiminë e vet me recetat origjinale...

 • 13/12/2017

  10 TREGJET E KRISHTLINDJES ME TE BUKURIT...

  Tregjet e Krishtlindjes janë një nga traditat më të këndshme dhe të shijshme të festave në Europë. Eshtë mëkat të mos i krijosh mundësinë vetes, që të paktën një herë në jetë të vizitosh të paktën njërin prej tyre. Ka shumë zgjedhje, që varen nga shijet tona dhe ofertat e...

 • 30/10/2017

  DHURATA ORIGJINALE PER KRISHTLINDJE

  Është koha të mendoni për Krishtlindjen dhe sigurisht për dhuratat. Zakonisht ne vazhdojmë të gabojmë, i blejmë dhuratat në minutën e fundit, ndonëse të gjithë ankohemi çdo vit se dëshirojmë të kemi më shumë kohë për tu menduar dhe për të zgjedhur artikullin më të përshtatshëm për t'ia dhënë atij...