Archive for Korfuz

  • 05/07/2019

    KORFUZ: SI TE ZGJIDHNI ZONEN ME TE...

    Duket një konsideratë e parëndësishme, por duhet të bëni kujdes, sepse bërja e një gabimi në zgjedhjen e vendit ku do të shkoni, mund t'ju prishë pushimet. Shumë agjenci udhëtimi, për të siguruar një kontratë me norma konkuruese, krijojnë paketa të lira udhëtimi, duke zgjedhur destinacione jo komode për të qëndruar,...

  • 04/07/2019

    PUSHIMET NE GREQI NISIN NGA KORFUZI

    Korfuzi është ishulli grek më afër vendit tonë. Me të na ndan një distancë aq e shkurtër, sa mbrëmjeve nga brigjet e dy vendeve, shihen dritat respektive, të Sarandës dhe Korfuzit. Për shkak të afërsisë me brigjet tona, por edhe standarteve të shkëlqyera që ofron, prania e shqiptarëve që shkojnë atje...