Archive for Home Board

 • 18/10/2018

  STILI DANEZ – 10 IDE PER TE

  Hygge (shqiptohet "heurgha") është një tendencë e re pas së cilës të gjithë janë çmendur. Ky fenomen danez i shekullit të XVIII, që zbatohet në mirëqënie dhe në krijimin e një jetë më të lumtur në përgjithësi, është dukshëm i mishëruar në arredimin dhe stilin e jetës daneze.Ja disa ide të...

 • 16/04/2018

  10 IDE GJENIALE PER BALLKONIN E SHTEPISE

  Sa herë keni kërkuar një ballkon apo verandë të madhe për t'u çlodhur në ajër të pastër? Një ëndërr e vërtetë, që mund ta realizoni më lehtë se sa mendoni. Edhe ballkoni më i vogël me idetë e duhura të mobiljeve dhe dekorimit mund të bëhet mikpritës dhe i bukur...

 • 21/03/2018

  PASHKET NE BOTE: JA SI FESTOHEN

  Si festohen Pashkët në Botë? Cilat janë zakonet, veshjet dhe kostumet për të festuar fëmijët? Ja një guidë nëpër botë duke zbuluar pamje, receta dhe kuriozitete mbi Pashkët! Pashkët janë një festë shumë e ndjerë për besimtarët kristianë. Në një farë mase ajo i përfshin të gjithë, kristianët për shkak të...

 • 18/03/2018

  CILI ESHTE KUPTIMI I FJALES PASHKE?

  Fjala Pashkë rrjell nga fjala ebraike Pesah, që do të thotë pasazh. Sot termi Pashkë është i ngjashëm në shumë gjuhë të botës: Francë        Paques Spanjë        Pasqua Shqipëri     Pashke Greqi           Pascha Norvegji      Paaske Hollandë     Pasen Suedi           Pask Pashkët nuk festohen në...

 • 22/02/2018

  15 LULE PER T’U MBJELLUR NE PRANVERE

  Pranvera po vjen dhe nëse nuk keni të paktën një bimë të gjelbër në ballkonin tuaj, është e vështirë t'i rezistoni tundimit për të zbukuruar ballkonin, ose shtëpinë me lulet plot ngjyra. Në këtë periudhë, serat dhe dyqanet e luleve janë të mbushura me ngjyra të bukura dhe romantike.Lëreni veten...