Archive for Filma

  • 30/01/2019

    MEDITERRANEO, FILMI ME NGJYRAT E MESDHEUT SOT...

    Si sot 28 vjet më parë filmi italian "Mediterraneo" (MESDHEU) u shpall fitues i çmimit Oskar per "FIlmin më të mirë të huaj". (regjisor Gabriele Salvatores). Të gjithë e keni parasysh, aventurën e këtij grupi të vogël me ushtarë italianë, pas Luftës së Dytë Botërore, në ishullin grek Castelrosso !Filmi fillon...

  • 26/10/2017

    10 FILMA QE TE NXISIN DREJT UDHETIMEVE

    Po kërkoni një listë me filmat më të mirë me udhëtime? Ja një listë me 10 filma që nxisin dëshirën për tu nisur. Zbuloni filmat më të bukur të udhëtimeve....Ku fillon dëshira jonë për të udhëtuar? Ne zakonisht duam atë që shohim dhe është e pamohueshme që shpeshherë, impulsi i...