Archive for Costa Brava

  • 01/07/2019

    COSTA BRAVA: KESHILLA SI TE ZGJIDHNI PUSHIMET...

    Costa Brava është një zonë shumë e veçantë e Spanjës, në gjendje të japë ndjesi unike për ata që e vizitojnë atë. Kjo shtrirje e bregdetit katalonas është e njohur për gjiret e saj, peisazhet e egra, fshatrat e simpatikë në bregdet dhe parqet natyrore; është një destinacion ideal për...