Archive for Azia

  • 28/03/2018

    15 VENDET ME TE BUKURA TE AZISE...

    Azia është një kontinent i madh, magjepës, unik dhe aq shumë i variueshëm, saqë është e vështirë të vendosësh se ku do të shkosh. Shumë libra janë shkruar për të, libra që të ngjallin më shumë kureshtjen për ta parë nga afër këtë botë të largët e të panjohur.Ne ju propozojmë...

  • 04/11/2017

    10 GJERA PER TU PARE PATJETER NE

    Çfarë të shohim në Dubai?Përse pëlqehet kaq shumë nga turistët që udhëtojnë për atje nga e gjithë Bota? Cilat janë vendet më interesante? Çfarë të shohim në mënyrë të veçantë? Ja 10 gjërat që nuk duhen humbur kurrsesi!Tradita dhe tendenca janë të ndërthurura në Dubai, nga modernia tek luksi. Me...