• Përshkirmi
 • Skica e Udhëtimit
 • Udhëtimi përfshin
 • Udhëtimi nuk Përfshin
 • Përshtypje
 • Rezervo

Për fat të keq, jo çdo gjw që ndriçon wshtw prej ari: shtrirje të mëdha tw bregut në Costa Brava janë kontaminuar nga çimentoja dhe këtu pwrfshihen parkingjet dhe ndërtesat deri në plazh. Më poshtë, ne ofrojmë një listë të disa vendeve për t’u vizituar para se ndërtesat të pushtojnë ato pika në bregdet që janë ende të paprekura.

Tirane - Rome 546 Euro

Për fat të keq, jo çdo gjw që ndriçon wshtw prej ari: shtrirje të mëdha tw bregut në Costa Brava janë kontaminuar nga çimentoja dhe këtu pwrfshihen parkingjet dhe ndërtesat deri në plazh. Më poshtë, ne ofrojmë një listë të disa vendeve për t'u vizituar para se ndërtesat të pushtojnë ato pika në bregdet që janë ende të paprekura.

Itineraries

Dita 1

Nisja nga Tirana

Nisja behet me autobuz cdo dite nga kafe Flora

Dita 2

Nisja per ne Korce

Sa e bukur eshte Korca

Day 3

Shkoder

Dua te shkoj ne Shkoder
 • pijet
 • ushqimi
 • udhetimi
 • shetitjet
 • muzeumet
 • hoteli
 • party

There are no reviews yet.

Be the first to review “TUR NË ROMË”

one + fifteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.