Antalya Antalya

  • 10 GJERA QE DUHET T’I HANI PATJETER...

    Çfarë të hani në Antalya? Resorti që ju keni zgjedhur ofron gjithçka, pa limit dhe çdo gjë me shije.Por duke pasur parasysh se bufetë e hapura janë të mbushura plot e përplot dhe ju nuk do të keni kohë dhe mundësi t'i provoni të gjitha; duke patur parasysh edhe që...

  • ANTALYA: SI TE BESH PUSHIME PASANIKESH, PA...

    Gjithmonë me ardhjen e pranverës, njerëzit nisin e mendojmë për pushimet e sezonit të nxehtë dhe me një sy tek buxheti i familjes zemra shkon drejt Antalyas, kësaj perle të Mesdheut, që me paketën All Inclusive dhe Ultra All Inclusive ka firmosur suksesin e një turizmi në rritje.Ushqime pa limit,...

  • ANTALYA, PERSE TA ZGJEDHIM PER PUSHIME

    E njohur si Perla e Mesdheut, Riviera Turke që sipas themeluesit të Turqisë është cilësuar si "vendi më i bukur në tokë", Antalya ka shumë për të jetuar.Me motin e bukur, hotelet luksoze dhe pamjet mahnitëse, Antalia është destinacioni perfekt për festën tuaj të verës.Antalya është vetëm një fluturim...