Afrika Afrika

 • 16/04/2019

  10 QYTETET ME TE BUKUR TE MAROKUT

  Maroku: toka e traditës dhe e gjallërisë, e ngjyrave të jashtëzakonshme dhe shiritave të gjatë të shkretëtirës, ujërave të kthjellta dhe maleve të thyer. Ky është një vend i jashtëzakonshëm, që meriton të vizitohet nga lart poshtë.Por ne të gjithë e dimë mirë, se kjo gjë nuk është gjithmonë e...

 • 10/05/2018

  10 EKSPERIENCA TE PAHARRUESHME NE CAPE TOWN

  Cape Town është një qytet kozmopolit me një pamje të bukur që ju lë pa frymë, ka kultura të ndryshme dhe shumë histori.Ka diçka për të parë te gjithë në Cape Town. Derisa nuk keni ardhur këtu, kjo gjë tingëllon si klishe. Po, pasi të keni ardhur këtu dhe të keni...

 • 01/12/2017

  10 GJERA QE DUHET TE BENI PATJETER...

  Çfarë të bësh në Marok? Cilat janë destinacionet dhe atraksionet më të pëlqyera? Një propozim për të vizituar qytetet perandorake dhe shkretëtirën e Saharasë, mes thatësirës dhe detit...Maroku është destinacioni i rradhë, që përmbush dëshirën për një aventurë të cilën do ta kujtoni gjatë. Një udhëtim përmes historisë dhe kulturave...