27/05/2019

PARADISE & BEACH RESORT 5* – 489 EURO

Me një pamje madhështore të maleve, me një pishinë në qendër, me një pamje shumë të bukur të detit, ky resort ofron luks dhe kënaqësi.

Detaje

  • 489 euro
  • ALL INCLUSIVE
  • Hurghada
  • nisja 17 korrik
  • 6 netë

Nëse akomodoheni në këtë resort, ju do të keni mundësi të zbrisni në plazh me teleferik duke kaluar edhe mbi pishinën e resortit.

Dhomat janë mjaft komode dhe të pastra.
Resorti ofron kuzhinë ndërkombëtare, si dhe në orë të caktuara edhe specialitete të kuzhinës ruse dhe gjermane.

Shumë i përshtatshëm për familje me fëmijë, pasi përveç të tjerave mund të zhvillojnë sporte të ndryshme, si shëtitja me varka, sërf, shëtitje me kuaj, tenis, golf, etj.

Share this:
Tags:

About Travel Bar

WE LIKE TO TRAVEL! WE MAKE IT!

  • Website
  • Instagram
  • Email

Add Comment

eleven + eight =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.