19/04/2019

PISTA BLU E BIÇIKLETAVE NE POLONI ESHTE SPEKTAKOLARE

Një pistë biçikletash blu, e cili shkëlqen natën, si për çiklistët, ashtu edhe për shoferët dhe këmbësorët, të cilëve u është rezervuar edhe atyre një korsi. Përveçse është spektakolare dhe shumë sugjestive, kjo pistë është mjaft e sigurtë për të gjithë, pasi të gjithë e dallojnë atë, si çiklistët, ashtu edhe shoferët apo këmbësorët.

Pista ndodhet në Poloni, në qytetin e Lidzbark Warminski dhe është bërë shpejt e famshme në të gjithë botën, duke u shndërruar në një atraksion për turistët.

Një projekt që të kujton rrugën e ciklit holandez, në nder të Van Gogh-ut, e cila ndriçon blu gjatë natës: krijuesit e rrugës së ciklit blu në fakt e kanë pranuar se ishin të frymëzuar nga kjo pikturë e Van Gogh-ut për projektin e tyre.

Kur bie mbrëmja, shtegu i biçikletave ndriçon me një ngjyrë blu elektrike si me magji, në sajë të një materiali fosforeshent, i cili gjatë ditës thith dritën e diellit për ta kthyer atë kur errësohet, duke nisur që nga perëndimi i diellit dhe gjatë gjithë natës.

Share this:
Tags:

About Travel Bar

WE LIKE TO TRAVEL! WE MAKE IT!

  • Website
  • Instagram
  • Email

Add Comment

3 × 1 =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.