BIBLIOTEKA ME E VOGEL NE ITALI

Ky mësues në pension, Antonio La Cava, e transformoi triçiklin e tij në një bibliotekë të vogël të lëvizshme.
Çdo javë ai njofton ardhjen e tij në sheshet e fshatrave, me tingujt e borisë së makinës. Fëmijët e presin, mblidhen pas makinës së tij dhe nisin të shfletojnë librat. A ka më mirë se kaq?

Share this:
Tags:

About Travel Bar

WE LIKE TO TRAVEL! WE MAKE IT!

  • Website
  • Instagram
  • Email

Add Comment

2 × two =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.