ÇFARE TE FRYMEZON PER TE UDHETUAR?- BENI TESTIN!

Udhëtimi është një pasion që bashkon njerëz të llojeve të ndryshëm….. por është gjithashtu e vërtetë që udhëtimi është një përvojë e ndryshme për secilin prej nesh. Secili mëson nga udhëtimi, nganjëherë na lejon të kuptojmë më mirë veten, herë të tjera është vetëm nevoja për t’i shpëtuar jetës së përditshme.

 

Gjithkush ka motivimin e tij të veçantë për të filluar zbulimin e botës dhe frymëzimi mund të vijë nga burime të ndryshme. Të gjejmë frymëzimin apo motivin e vërtetë të udhëtimit është një mënyrë e mrekullueshme për të kujtuar se çfarë do të thotë të largohesh dhe të përjetosh një mijë dallimet që karakterizojnë botën!

Me testin tonë ju do të jeni në gjendje të zbuloni se cili është qëllimi juaj për një udhëtim të përkryer: kush e di, ndoshta kjo mund të jetë frymëzuese për të vendosur se cili do të jetë destinacioni i radhës!

Kur ka nisur pasioni yt për udhëtimet?
Besoj se gjithmonë kam qenë i dhënë pas udhëtimeve
Që i vogël, gjatë pushimeve me familjen
Në adoleshencë, mezi prisja të zbuloja botën, pas shtëpisë sime
I rritur, më përpara nuk isha i interesuar

Correct!

Wrong!

Çfarë vlerëson kur zgjedh një destinacion?
Dua të jetë një vend ku s'kam shkuar më parë
Dua të shikoj diçka të famshme
Dua të shoh diçka për të cilën askush nuk ka folur më parë
Dua të shkoj në një vend të mrekullueshëm e të bëj fotografi

Correct!

Wrong!

Çfarë të pëlqen më shumë nga udhëtimi?
Vetë udhëtimi: Më pëlqen të imagjinoj si do të jetë
Momenti kur më në fund jam gati të nisem
Të akomodohem dhe të shijoj kuzhinën lokale
Të shikoj atraksione turistike për të cilat kam dëgjuar shumë

Correct!

Wrong!

Çfarë parashikon në listën tënde të udhëtimit?
Të shkosh në çdo kontinent
Të shikosh shtatë mrekullitë e Botës
Të eksplorosh një vend me "çantën në shpinë"
Të jetosh në një qytet tërësisht të rid he të zbulosh gjëra të reja

Correct!

Wrong!

Cila pjesë e udhëtimit të pëlqen më pak?
Rruga, mezi pres të mbërrij në destinacion
Përgatitja, parapëlqej spontanitetin
Mosfunksionimi, nuk më pëlqen kur gjërat nuk shkojnë sipas parashikimit
Kthimi për në shtëpi, pëlqej të udhëtoj pa fund

Correct!

Wrong!

Ku frymëzohesh për udhëtimet?
Dokumentarë, guida udhëtimi, artikuj
Duke dëgjuar dëshmitë e miqve apo familjarëve
Duke folur me njerëzit që ke takuar gjatë udhëtimeve
Apo jeni gjithmonë në kërkim të frymëzimit

Correct!

Wrong!

Share the quiz to show your results !

Subscribe to see your results

ÇFARE TE FRYMEZON PER TE UDHETUAR?

%%personality%%

%%description%%

But I'm also %%personality%%

%%description%%

Loading...

Share this:
Tags:

Add Comment

20 + eighteen =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.