09/03/2018

BERLINI ESHTE QYTETI ME I MIRE NE BOTE PER TE JETUAR

Qeraja e shtëpive, jeta e natës, cilësia e jetës, toleranca ndaj emigrantëve të moshës së re. Këta janë kriteret e vendosura për të krijuar klasifikimin e qytetit më të mirë për të jetuar në botë.

Ky studim është punuar Nepstick dhe e shihni të plotë duke klikuar këtu. Në listë shihet se vendi i parë i takon Berlinit, i dyti Montrealit dhe i treti Londrës. Lista shkon deri në 110 klasifikime dhe surprizë ëshët fakti se Italia fqinje renditet mjaft poshtë, Roma në vendin e 96, duke lejuar t’i kalojnë përpara jo vetëm Londra e New Yorku që është krejt normale, por edhe Barcelona, Parisi, Madriti, Varshava, Praga, Dublini, etj. Ja lista e plotë, e cila gjithesei do ju ndihmojë për t’i bërë më të qarta mendimet tuaja se ku është më mirë të transferoheni për të jetuar, nëse e keni një plan të tillë.

1. Berlino, Germania
2. Montréal, Canada
3. Londra, Regno Unito
4. Amsterdam, Olanda
5. Toronto, Canada
6. Vancouver, Canada
7. Barcellona, Spagna
8. Nwë York, USA
9. Colonia, Germania
10. Manchester, Regno Unito
11. Amburgo, Germania
12. Bristol, Regno Unito
13. San Francisco, USA
14. Austin, USA
15. Parigi, Francia
16. Miami, USA
17. Monaco, Germania
18. Lisbona, Portogallo
19. Glasgoë, Scozia
20. Madrid, Spagna
21. Melbourne, Australia
22. Ottawa, Canada
23. Birmingham, Regno Unito
24. Sydney, Australia
25. Praga, Repubblica Ceca
26. Vienna, Austria
27. Québec City, Canada
28. Auckland, Nuova Zelanda
29. Los Angeles , USA
30. São Paulo, Brasile
31. Francoforte, Germania
32. Buenos Aires, Argentina
33. Città del Messico, Messico
34. Portland, USA
35. Chicago, USA
36. Nantes, Francia
37. Budapest, Ungheria
38. Copenhagen, Danimarca
39. Santiago del Cile, Cile
40. Bogotá, Colombia
41. Valencia, Spagna
42. Bangkok, Thailandia
43. Dublino, Irlanda
44. Lione, Francia
45. Philadelphia, USA
46. Helsinki, Finlandia
47. Antwerp, Belgio
48. Porto, Portogallo
49. Beijing, Cina
50. Stoccolma, Svezia
51. Denver, USA
52. Tolosa, France
53. Kuala Lumpur, Malesia
54. Medellín, Colombia
55. Rio de Janeiro, Brasile
56. Graz, Austria
57. Hong Kong, Hong Kong SAR
58. Edinburgo, Scozia
59. Guadalajara, Messico
60. Lille, Francia
61. Rotterdam, Olanda
62. Taipei, Taiwan
63. Coventry, Regno Unito
64. Mosca, Russia
65. Seoul, Corea del Sud
66. Adelaide, Australia
67. Bruxelles, Belgio
68. Zurigo, Switzerland
69. Boston, USA
70. Oslo, Norvegia
71. Monterrey, Messico
72. Seattle, USA
73. Brisbane, Australia
74. Washington, D.C., USA
75. L’Aia, Olanda
76. Shanghai, Cina
77. Utrecht, Olanda
78. Siviglia, Spagna
79. Tel Aviv, Israele
80. Montpellier, Francia
81. Tokyo, Giappone
82. Varsavia, Polonia
83. Bordeaux, Franica
84. Singapore, Singapore
85. Istanbul, Turchia
86. Marsiglia, Francia
87.Wellington, Nuova Zelanda
88. Christchurch, Nuova Zelanda
89. Granada, Spagna
90. Goteborg, Svezia
91. Lima, Peru
92. Cork, Irlanda
93. Groningen, Orlanda
94. Canberra, Australia
95. Brno, Repubblica Ceca
96. Roma, Italia
97. Osaka, Giappone
98. Bucarest, Romania
99. Perth, Australia
100. Atene, Grecia
101. Milano, Italia
102. Venezia, Italia
103. Bergen, Norvegia
104. Cape Town, Sud Africa
105. Innsbruck, Austria
106. Berna, Svizzera
107. Gerusalemme, Israele
108. Bruges, Belgio
109. Ginevra, Svizzera
110. Bologna, Italia

Share this:
Tags:

About Travel Bar

WE LIKE TO TRAVEL! WE MAKE IT!

  • Website
  • Instagram
  • Email

Add Comment

two × three =

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.